Ljudböcker är en stor del av mångas vardag men kanske en ännu större del av mångas semester. Ljudböcker ses ofta som ett av de bästa sätten att slappna av på. Vare sig det är i hängmattan, på en solstol eller en ö i skärgården så skapar en riktigt bra ljudbok en skärm mot omvärlden som vi alla kan behöva ibland. Med rätt ljudboksabonnemang får du tillgång till tusentals titlar i olika genrer. Ljudböcker fungerar därför för alla olika smaker – det enda kravet som finns på dig är att du behöver en internetuppkoppling. Är du hemma så har du troligtvis ett nätverk att koppla upp dig mot. Är du på tåget eller bussen så har du sannolikt täckning på din mobiltelefon. Men är det semestertider är det inte lika säkert att du har den uppkoppling som krävs. Lösningen på dina problem är då ett mobilt bredband. Ett mobilt bredband kan ge dig täckning där ett mobilabonnemang inte riktigt räcker till. Med ett mobilt bredband får du samtidigt extra datamängd vilket gör att du slipper oroa dig för att du i slutet av månaden får slut på surf.

Billigare ljudböcker med mobilt bredband

På semestern vill man gärna att pengarna ska räcka så långt som möjligt. Att ha lite extra pengar att röra sig med i slutet av semestern är aldrig fel. Det finns många sätt att vara ekonomisk på och ett mobilt bredband är ett sådant sätt. Med ett mobilt bredband har du och familjen internetuppkoppling var ni än befinner er. Samtidigt kan ett mobilt bredband bidra till att minska kostnaden för familjens mobiltelefoner. Ett mobilt bredband gör att du och andra familjemedlemmar inte behöver använda datamängden som ingår i mobilabonnemanget i lika stor utsträckning.

Tips! Ofta är data billigare om du köper det till ett mobilt bredband än till en mobilabonnemang. Genom att låta familjen dela på ett mobilt bredband kan du bidra till att sänka familjens mobilkostnader.

Ladda ned en ljudbok på under 1 minut

Mobila bredband finns i olika former, storlekar och med olika typer av abonnemang. Vi rekommenderar att du använder ett mobilt bredband med med 5G då det ger snabbast hastighet och bäst täckning. Ljudböcker har en genomsnittlig storlek på 100-200 MB beroende på bokens längd och ljudkvalitén. Med en 5G-uppkoppling kan du ladda ned en ljudbok på under 1 minut. Med rätt mobila bredband slipper du med andra ord uppehåll i din avkoppling och kan göra det absolut mesta av din semester.